Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ένα μαιμουδάκι και τα ξεχωριστά "σταράκια" του!

Όταν "έπεσα" για πρώτη φορά πάνω στις δημιουργίες Art Matina απλά ξετρελάθηκα! 

Ως γνήσια "all-starου", δεν μπορούσα παρά να λατρέψω τα υπέροχα αυτά custom made παπούτσια με ζωγραφιές φτιαγμένες εξ' ολοκλήρου στο χέρι! Όταν όμως έχεις ένα μικρό παιδί το τελευταίο έξοδο που μπορείς να διαθέσεις είναι για δικά σου παπούτσια και μάλιστα χειροποίητα! 

Για το παιδί σου όμως;; Ε, ναι! Και όταν τελικά προσφέρεται και η θεία σου να του τα κάνει δώρο, τότε τι καλύτερο; 

Έστειλα μήνυμα στην Ματίνα, η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως! Το συζητήσαμε, μου έστειλε διάφορες ζωγραφιές στο θέμα που με ενδιέφερε και τελικά καταλήξαμε σε αυτά τα υπέροχα παπουτσάκια για τα υπέροχα πατουσάκια του μαιμουδιού μου...!




Η λεπτομέρεια που με κέρδισε, η καλαίσθητη και "γλυκιά" ευχαριστήρια, χειρόγραφη καρτούλα με την νόστιμη καραμελίτσα της! (πέτυχε και την γεύση μου!) 



Εννοείται πως θα τα εγκαινιάσουμε στα δεύτερα γενέθλια μας, που έχουν άλλωστε και ανάλογο θέμα! Σχεδόν μετανιώνω που δεν το σκέφτηκα και πέρσι... στα πρώτα μας γενέθλια. Και η αλήθεια είναι πως σκέφτομαι να το καθιερώσω και κάθε χρόνο να μας φτιάχνει η Ματίνα τα δικά μας, απόλυτα προσωποποιημένα σταράκια! (φανταστείτε αργότερα να φτιάξω ένα shadow box με όλα αυτά τα σταράκια μέσα, σαν αναμνηστικό διακοσμητικό...) 

Το κείμενο, δεν αποτελεί διαφήμιση, είναι απλώς μια προσωπική εκτίμηση για μια όμορφη γνωριμία και συνεργασία <3 Αν δεν στηρίξουμε η μια την άλλη, τότε τι; 

10 σχόλια:

  1. τελεια τελεια τελεια!! Τα λατρεψα εγω!! φανταζομαι ποσο εσυ!!! καλοφορετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, τέλεια είναι! Με γειες με γειες!

    Έχω αραιώσει τις επισκέψεις στην μπλογκογειτονιά τον τελευταίο καιρό καθώς τρέχω και δε φτάνω...όμως όταν είδα το post στο FB, έτρεξα βουρ για το μπλογκ σου για να μάθω details για αυτά τα απίθανα παπουτσάκια. Πάω να επισκεφτώ την καλλιτέχνη τώρα :) Φιλιά και ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάκια κούκλα μου, μας λείπεις μα καταλαβαίνουμε... Είναι τέλεια να πάρεις για τις πριγκίπισσες σου!! <3

      Διαγραφή
  3. Αχ πόσο τέλεια!!!!! Με γεια!!!!


    Βάσω, η Μαμά Πρωτάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι η κινητήριος δύναμη μου, Η αλληλεπίδραση που χρειάζεται κάθε blogger με τους αναγνώστες του. Θα χαρώ πολύ να σας δω εδώ κάτω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...